top of page

De Maakerie

Glas in lood atelier voor
ontwerp maatwerk

Wat kan ik voor jou betekenen?

Glas in Lood voor woonhuizen

Het zijn de unieke details die een huis karakter geven. Of je nu droomt van prachtige ensuite-deuren om je interieur te verfraaien, een gastvrije persoonlijke voordeur, voorzetramen, binnendeuren of daklichten - ik sta klaar om jouw idee werkelijkheid te maken en de charme en persoonlijkheid van je huis te versterken.

Glas in Lood voor bedrijven

Versterk de identiteit van jouw merk met een op maat gemaakt glas-in-loodraam. Of het nu gaat om het integreren van je bedrijfslogo of een ander iconisch symbool dat de kern van jouw onderneming weerspiegelt, ik ben er om unieke ontwerpen te creëren die een verrijking vormen voor jouw bedrijf.

Persoonlijk  Glas in Lood ontwerp

Met mijn achtergrond als ontwerper beschouw ik het concept en design als een essentieel en boeiend onderdeel van mijn werk. Ik sta klaar om je te begeleiden van idee tot ontwerp, en samen een uniek & persoonlijk raam te creëren.

Offerte aanvragen

Restauratie

Naast het creëren van prachtige nieuwe glas-in-loodramen, bied ik ook restauratiediensten aan voor beschadigde of gebroken exemplaren. Met zorg en vakmanschap herstel ik het oorspronkelijke karakter van het glas-in-loodwerk, zodat het weer in volle glorie kan stralen.

Offerte aanvragen

Dubbelglas

Elk gewenst raam kan in dubbelglas worden geplaatst, hiervoor werk ik nauw samen met deskundige professionals op dit gebied. Het glas in lood raam wordt tussen twee platen glas geplaatst. Na behandeling is het raam wind en waterdicht.  ​ De isolatiewaarde van dubbelglas wordt vaak uitgedrukt in U-waarde (warmtedoorgangscoëfficiënt), waarbij een lagere U-waarde staat voor betere isolatie. De U-waarde van dubbelglas met glas-in-lood kan variëren, maar het zal doorgaans hoger zijn dan die van standaard HR++ of HR+++ dubbelglas zonder glas-in-lood.

Offerte aanvragen

Bezorgen & plaatsen

Ik bezorg al mijn ramen binnen Eindhoven, waarbij ik zorg voor een veilig en zorgvuldig transport. Voor bezorgingen buiten Eindhoven worden transportkosten in rekening gebracht. Je kunt erop vertrouwen dat ik elk raam met de grootste zorg inpak, om ervoor te zorgen dat ze onbeschadigd bij hun bestemming aankomen.

Offerte aanvragen

Werkwijze

Maak het ontwerp van het glas-in-loodraam met behulp van design software. Dit biedt flexibiliteit in vergelijking met traditionele handmatige methoden.

1

Ontwerp met
design software

Nadat het ontwerp is voltooid, bespreek ik samen met jou de precieze kleuren en texturen van het glas om ervoor te zorgen dat het aan je wensen voldoet.

2

Overleg over
kleuren en texturen

Als het ontwerp akoord is ga ik over tot de productie van het glas-in-loodraam. De productietijd varieert gemiddeld tussen de 2 en 5 weken, afhankelijk van de omvang van de opdracht.

3

Productiefase

Zodra het raam gereed is, heb je de mogelijkheid om het op te halen. Als alternatief kan ik ook zorgen voor het transport en de plaatsing van het glas-in-loodraam op de gewenste locatie.

4

Ophalen of transport
en plaatsing

Bel of mail mij met jouw vraag dan kom ik er zo snel mogenlijk op terug!

bottom of page