top of page
Glas-in-lood- raam in een pizzeriagevel: harmonieus oud en nieuw met een klassieke pizza slice. Minimalistisch en tijdloos ontwerp met praktische branding

FC Pizza

Dit glas-in-lood-raam siert de gevel van een pizzeria en brengt een boeiende fusie van oud en nieuw tot leven. Het ontwerp toont een klassieke pizza slice in het oorspronkelijke ruitjesraster. In een oud pand waar geen enkel kozijn dezelfde maat had, was het een uitdaging om dit ontwerp zo te realiseren dat alles naadloos uitlijnt en optisch een harmonieus geheel vormt.

Dit unieke kunstwerk is bewust minimalistisch gehouden: helder glas en zwarte lijnen, met een tijdloze elegantie die zowel het verleden als het heden omarmt. Maar er is meer! Deze glas-in-lood creatie heeft ook een praktische functie, namelijk branding en signing. Het voegt een subtiele, eigenzinnige flair toe aan het eclectische interieur, terwijl het tegelijkertijd het merk vertegenwoordigt. Ontdek de kracht van glas-in-lood, dat niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook een verhaal vertelt en een merk tot leven brengt.

bottom of page