top of page

De Maakerie

Glas in lood atelier voor
ontwerp maatwerk

“In de momenten waarop mijn werk zijn plek vindt in huizen en werkruimtes, raak ik steeds weer gefascineerd door het veranderende licht en de sfeer die het creëert.”

Wat kan ik voor jou betekenen?

Concept & Design

Met mijn achtergrond als ontwerper beschouw ik het concept en design als een essentieel en boeiend onderdeel van mijn werk. Ik sta klaar om je te begeleiden van idee tot ontwerp, en samen een uniek & persoonlijk raam te creëren.

Re-designed voor jou

Heb je ergens iets prachtigs gezien en wil je precies dat? Vaak is een directe kopie niet mogelijk, maar het is waardevol om samen te kijken hoe we het ontwerp een eigen draai kunnen geven, terwijl de essentie behouden blijft.

Kleur consult

Bij een kleur advies op maat staat jouw behoefte centraal. Of het nu gaat om het verlevendigen van een ruimte of het vinden van de perfecte tint voor je glas-in-loodproject, ik sta klaar om mijn expertise en passie voor kleur te delen. Samen verkennen we de eindeloze mogelijkheden en zorgen ervoor dat de gekozen kleuren de gewenste sfeer creëren. €50,- Exclusief reiskosten

Vraag kleurconsult aan

Van alle ramen thuis

Het zijn de unieke details die een huis karakter geven. Of je nu droomt van prachtige ensuite-deuren om je interieur te verfraaien, een gastvrije persoonlijke voordeur, voorzetramen, binnendeuren of daklichten - ik sta klaar om jouw idee werkelijkheid te maken en de charme en persoonlijkheid van je huis te versterken.

Vraag offerte aan

Dubbelglas

Elk gewenst raam kan in dubbelglas worden geplaatst, hiervoor werk ik nauw samen met deskundige professionals op dit gebied. Het glas in lood raam wordt tussen twee platen glas geplaatst. Na behandeling is het raam wind en waterdicht.  ​ De isolatiewaarde van dubbelglas wordt vaak uitgedrukt in U-waarde (warmtedoorgangscoëfficiënt), waarbij een lagere U-waarde staat voor betere isolatie. De U-waarde van dubbelglas met glas-in-lood kan variëren, maar het zal doorgaans hoger zijn dan die van standaard HR++ of HR+++ dubbelglas zonder glas-in-lood.

Vraag offerte aan

Bezorgen

Ik bezorg al mijn ramen binnen Eindhoven, waarbij ik zorg voor een veilig en zorgvuldig transport. Voor bezorgingen buiten Eindhoven worden transportkosten in rekening gebracht. Je kunt erop vertrouwen dat ik elk raam met de grootste zorg inpak, om ervoor te zorgen dat ze onbeschadigd bij hun bestemming aankomen. 

Vraag offerte aan

Glas-in lood ramen plaatsen

Ramen plaatsen is een optionele service die ik graag aanbied om jou volledig te ontzorgen, mocht daar behoefte aan zijn. Voor deze klus werk ik samen met mijn zwager, een zeer handige professional die bekend staat om zijn vaardigheid om ter plekke zelfs de meest uitdagende situaties op te lossen. Omdat geen enkel kozijn, deur of project hetzelfde is, zijn de prijzen op aanvraag. Dit stelt ons in staat om nauwkeurig te beoordelen wat er nodig is en een passende oplossing te bieden voor jouw specifieke situatie.

Vraag offerte aan

Werkwijze

Ik maak al mijn designs met behulp van design software, wat mij in de ontwerpfase veel flexibiliteit biedt in vergelijking met de traditionele handmatige methode van het uittekenen van glas-in-loodramen. Zodra het ontwerp naar wens is bepaal ik samen met jou de precieze kleuren en texturen van het glas. Vervolgens ga ik over tot de productie van het raam, wat gemiddeld zo'n 2 tot 5 weken duurt, afhankelijk van de omvang van de opdracht. Zodra het raam gereed is, kan het raam worden opgehaald of zorg ik voor transport en plaatsing.

Bel of mail mij met jouw vraag dan kom ik er zo snel mogenlijk op terug!

bottom of page